mountains
birds
cloud
cloud
badge
friends
family
tree
baloon
baloon
baloon
cloud

Üdvözöljük

A Horváth Patika családi vállalkozásként indult 1992-ben Szászrégenben 2 évvel a rendszerváltás után. Édesanyám Horváth Enikő gyógyszerésznő tette meg az első jogi lépéseket a gyógyszertár beindítására, de természetesen édesapám Horváth Dániel szászrégeni nőgyógyász erkölcsi és anyagi támogatása nélkülözhetetlen volt.

A gyógyszertár Régen egyik neves patikája, non-stop azon dolgozunk, hogy ügyfeleinket pontos szakmai tanácsokkal lássuk el a kezelést illetően, a nem vényköteles gyógyszerek esetében arra törekszünk, hogy minél olcsóbb árat számoljunk.

A patika egy másik erős pontja a receptúra, ahol sokféle saját készítményű elaborátumot állítunk elő. Az etikus (recept köteles) gyógyszer árak esetében a  Romániában érvényben levő maximálisan megállapított értékeket nem haladjuk meg.

A Horváth patika Régen azon kevés gyógyszertárainak egyike ahol homeopátiás és gemoterápiás gyógyszerek nagy választáka megtalálható.

Horvath patika

Saját készítmények

Eredeti és titkos recept alapján, a patikusaink által a patika saját receptúráján készített kenőcsök és egyéb preparátumok.

Bővebben …

Homeopátia

A Horváth patika termékskálája egyaránt tartalmaz úgy belföldi mint francia gyártmányú homeopátiás készítményeket.

Bővebben …

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
8.00 – 20.00

Szombat
8.00 – 13.00

Bátosi gyógyszerpont (Bátos 383 sz.)

Hétköznaponként
9.00 – 14.00

Szászrégen

december 12, 2017, 2:02 du.
Változó felhőzet
Változó felhőzet
7°C
Hő-érzet: 10°C
Napkelte: 7:57 de.
Napnyugta: 4:33 du.
Záporok
Előjelzés: december 13, 2017
Záporok
9°C